Free shipping for orders over RM200.00
RM22.90
YOUNGER FARM HALAL GRANOLA STRAWBERRY YOGURT & BERRY 200GM
Price RM22.90
Product SKU product-29092022
Brand Younger Farm
Availability In Stock
Quantity
Description

Product: YOUNGER FARM GRANOLA STRAWBERRY YOGURT & BERRY 200g
 

Description

Sweet, simple, healthy, wholesome, feel-good strawberry granola packed with tons of flavor!  This crunchy strawberry yogurt cubes is the secret behind the delicious crisp bite that melts in your mouth. Full of fiber, rich in antioxidants, protein, with all natural ingredients are absolutely perfect for a nutritious filling wholesome breakfast as it is simple to make and packed with so much flavor and texture. It’s the perfect sweet and healthy treat completely free of preservatives, artificial flavors, and pigments. Delve into the delicious and nutritious blend of fresh berries and plain yogurt!


Description

  • 100% natural ingredients.
  • Contain freeze-dry strawberry yogurt.
  • Non-artificial colours & flavours.
  • No Wheat.
  • Product of Thailand.
  • HACCP Certified.
  • Halal Certified.

 

Health Benefits

Yogurt

Yogurt is a rich source of protein, calcium, vitamins and live culture, or probiotics, which can:

  • Enhance the gut microbiota.
  • Offer protection for bones and teeth
  • Prevent digestive problems.
  • Boost the immune system.

 

Strawberry

Strawberries are excellent source of Vitamin C, minerals, fiber, and compounds with antioxidant and anti-inflammatory properties which can help to:

  • Regulate blood sugar.
  • Maintain healthy vision.
  • Boost your immunity.
  • Decrease risk of heart disease.
  • Lower your cholesterol.
  • Reduce inflammation.

 

Good food leads to a good mood.

We're here to fill your life with an exotic taste which you may not find easily anywhere else. Cook the kind of food that everyone remembers. Brimming with flavour and life, easy to cook. It can only be found in Ebaza.
 

Suggested Use

  • Perfect for snacking or spooning over lightly sweetened Greek yogurt.
  • Serve this granola for breakfast, eat it any time of the day as a snack or sprinkle it over ice cream for dessert.
  • Add it to your breakfast yogurt with some honey and more fresh berries.
  • Use it as a topping on other baked goods like muffins or banana bread.
  • Add it to freshly baked cookies.


Ingredients
Rolled oats, Puffed brown rice, Unrefined sugar, Strawberry, Cranberry, Raisin, Cashew Nut, Quinoa 3 colors, Rice Bran Oil.


Storage
Keep in a clean, dry, and cool place. Better to keep it in the fridge once open.

 

Disclaimer
While Ebaza endeavors to ensure the correctness of its product images and information, sometimes minor changes about the packaging and/or ingredients may be a pending update on Ebaza.com.my. Though items may seldom happen to ship with alternate packaging, the freshness of the products is always guaranteed. We recommend that you check Hexa Food’s YouTube channel “https://www.youtube.com/user/HexaFood” or Instagram page

“https://www.instagram.com/hexafood/” for easy and convenient video recipes.   


Welcome to HEXA Online Herbs & Spices Shop! 

Here you are able to find most of our products and purchase through this easy channel. 
No more hassle of visiting supermarkets only to find that the herbs and spices that you need is outta stock =(  With access to all of these ingredients, you are now equipped with what any other chefs have. Use our ingredients, whip up a fantastic dish, make everyone awe, and we will be proud. 

 

Wanna know more about our company?

You can visit us at www.hexafood.com or here's a short story 

Our company was established in 1997. From a humble setup of manual types of machinery, today fully automated grinding and packaging types of machinery are used to meet our growing business demands. It is our goal to make "Krisanya" & "HEXA" household brands that define Quality, Affordability,and Taste.

 

We manufacture a wide range of products such as Spices, Seasonings, Marinates, Herbs, Flour & Curry Powder. Our current sales channels include the Retail (hypermarket, supermarket, mini market, etc), Food Service and Online too. Any question regarding our products, you can email us at 
hexafood@hexafood.com 

That's it!

 

Our new Singapore online store offers variety of seasoning mix and authentic Indian spices. Get the highest quality herbs, ground mix spices and all the amazing fusion of flavours in our Singapore spice blend online store. Purchase your favourite seasoning mix from one of the best Asian spice shops. Check out our Blog and YouTube channel and find variety of recipes using taco meat seasoning mix, burger seasoning, chicken fry seasoning, vegan seasoning premix to add flavour and aroma to the foods. Let’s pick up the best condiments from your kitchen spice rack and make a nice home-cooked meal together. Bon Appétit!

 

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

YOUNGER FARM HALAL GRANOLA STRAWBERRY YOGURT & BERRY 200GM

Customer Reviews
Ieza

Sichuan mala sauce tu bg akk rasa dia sedap tp pedas sgt

27 September 2022
Qistina

Super snack mmg tiptop.. winkyes

23 September 2022
Dennis

Sichuan mala tu sedapp sgt.. pedas tapi sedap.. walaupon berpeluh-peluh makan, berhingus semua.. tp still continue mkn jgk.. ahhhaa.. sebab sedap..

23 September 2022
Shaa

Sichuan Mala sedap. Mmg dah cukup rasa pedas, masin, manis dan masam. Boleh buat macam2 dari 1 pack sos. Steamboat, ramen, goreng2 atau rebus rebus. Cubalah!

21 September 2022
Kak Pah

Super Snack.  Sedap, dah complete dalam 1 botol. Boleh buat ngunyah2 sambil tgk movie, boleh buat milkshake, dessert atau dalam masakan harian. Mmg memudahkan kerja dan menyihatkan.

21 September 2022
Manja

Sedap sangat!
Semua ok.bagi saya senang je nk masak
Kena pula masak guna airfryer, proses masak tu lagi cepat.
Dalam 25 minit je.

21 September 2022
Thesisters

Korean Fried Chicken Air Fryer vs Deep Fry..bagi saya AF version is best. Tepung dia lebih sedap, salutan pada ayam lagi cantik & lagi senang nak masak

13 September 2022
Wan

ayam korean ni sama mcm yg dulu, saya campur kedua2 sos tu baru tak pedas sgt angel

12 September 2022
Melor

Saya dah rasa dua2 version...
1) utk set air fryer tu sy mmg suka sgt2 sbbny tk perlu guna minyak yg bnyk tp texture ayam ttp rangup mcm goreng biasa.utk sos plk sy lebih suka sos spicy gochujang.

2)utk set korea original yg sblm ni bg sy ok semua perfect sbb masa tu sy campurkn kedua-dua sos

9 September 2022
Azah Zara

Air fryer edition tiptopp.. sedapp giler.. both sauce cukup rasa.. 5⭐
Hanya memerlukan 20-30min utk masak for both side (utk chicken wing)
Yang penting tetap garing!

8 September 2022
liza

Set Korean fried chicken hexa #101 ni woww sgt.. dgn rasa yg sedap n senang nk sediakan. Nk prepare pun semudah ABC, org ckp anak2 pun blh buat. Dapur pun sentiasa berkilat, walaupun dpt makan yg sedap2 .Akk bg 10/10! Kanan tu spicy gochujang sauce, kiri soy garlic sauce (gambar). Dua2 mantap

7 September 2022
Nurul

Saya suka sangat Serbuk Peri-Peri ni.
Haritu saya buat Baked Potato, rasa dia so yummy..!

26 August 2022
Marina

Serbuk bawang ni sedap dan sesuai untuk bahan perapan, sesuai juga utk masakan bergoreng seperti Nasi Goreng dan Mee Goreng.
Make sure lepas guna, simpan dalam bekas atau botol yang kedap udara. wink

15 August 2022
Marina

Peri-Peri Seasoning Hexa sesuai utk buat bahan perapan macam ayam.
Juga sesuai untuk makanan yang digoreng seperti Nasi Goreng dan Mee Goreng.

15 August 2022
Aimi

Peri-peri ni sedap, saya suka dia ada slight pedas sikit, tak terlampau pedas.

4 August 2022
Amy

Peri-peri is the best! yes

28 July 2022
Liza

Peri-peri, Garlic Powder dan Onion Powder ni set yang sangat complete!

Semua Produk hexa memang WAJIB ada di setiap rumah sebab memudahkan kerja dan sedap!

28 July 2022
Zara

Sedap.. cukup rasa..

Tak perlu letak garam pun sebenarnya...

sesuai untuk marinated, especially yg nk berdiet.

Lumur lumur, Grill atau Bakar pun boleh wink

28 July 2022
Daus

Apa yg sy suka dengan Rempah Peri-Peri:

  • Cukup dengan rasa masam dan pedas
  • Boleh digunakan untuk flavoring kentang goreng atau sos istimewa.
28 July 2022
Wani

bagi sy korea chili flakes tu ok warna pn merah cantik elok sbb ada sesetengah chili flakes warna tak cantik dia mcm gelap tak merah.utk rasa plk bg saya ngam dgn selera saya sbb dia tk de la pedas giler .pedas dia just nice utk saya & keluarga..terbaik 

1 July 2022