Free shipping for orders over RM200.00
RM15.50
HEXA 营养早餐混合燕麦 350g x 2
Price RM15.50
Product SKU product-08092021
Brand Hexa Food
Availability In Stock
Quantity
Description

 HEXA 营养早餐混合燕麦 350g 

产品详情

我们的早餐燕麦混合专为糖尿病患者设计,也适合经常忙碌而忽略早餐的族群。HEXA 燕麦混合主备方式简易且味道,只需要3分钟,搅拌均匀即可,可在上班前、上班途中或办公桌前食用,帮您省下了宝贵的时间!燕麦片富含的可溶性纤维是白米的12倍,是白面包的3倍! 摄入的可溶性纤维能在人体肠道内与水混合形成胶质,延长吸收养分的时间,维持饱腹感。低卡低热量,且饱腹感强,是减脂瘦身的好品!


我们正在 Kickstarter 上运行一个项目。您可以从下面的链接中找到它。

http://kck.st/2v6SyN6


产品详情:

  • 专为糖尿病而设计。
  • 低 GI。
  • 准备简单快捷,只需不到 3 分钟。
  • 含有丰富的营养成分,包括燕麦、亚麻籽、葵花籽、南瓜籽和奇亚籽。
  • 燕麦含有一种叫做β-葡聚糖的强大纤维,它有助于降低坏胆固醇水平、血糖水平并改善胰岛素反应。
  • 种子是纤维、健康脂肪、维生素、矿物质和抗氧化剂的良好来源,可改善消化系统、心脏健康、降低炎症和某些疾病的风险。
  • 甜味剂(山梨糖醇)较少,仅占总体积的 1.5%。
  • 山梨糖醇的 GI 比食糖低得多。

 

使用建议

对于糖尿病患者,我们推荐以下饮食,以健康的方式享用我们的 HEXA 早餐燕麦混合。


将 7 汤匙(50 克)HEXA 早餐燕麦混合到 1 杯(180 毫升)热水中。搅拌均匀并等待 1-2 分钟。

牛奶
将 7 汤匙(50 克)HEXA 早餐燕麦混合到 1 小杯(120 毫升)牛奶中。搅拌均匀并等待 1-2 分钟。

低脂酸奶
将 7 汤匙(50 克)HEXA 早餐燕麦混合物与 8 汤匙酸奶混合。搅拌均匀并等待 1-2 分钟。

 

原料
燕麦、椰蓉、亚麻籽、葵花籽、南瓜籽、奇亚籽、山梨糖醇、香草粉
 

我们新的新加坡网店提供各种调味料和正宗的印度香料。在我们的新加坡香料混合网上商店购买最优质的香草、混合香料和所有令人惊叹的风味融合。从亚洲最好的香料店之一购买您最喜欢的调味料。查看我们的博客和 YouTube 频道,找到使用炸玉米饼肉调味料、汉堡调味料、炸鸡调味料、纯素调味料预混料为食物增添风味和香气的各种食谱。让我们从厨房调料架上挑选最好的调味品,一起做一顿美味的家常菜。祝您天天都有好胃口!

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

HEXA 早餐燕麦混合 350g x2

Customer Reviews
Julian

Senang kerja nak buat Sate, hanya perlu tuang pada daging dan perap jer. Rasa pun dah cukup lengkap tanpa perlu ditambah rempah lain lagi

3 July 2024
Cindy

Fitplus Breakfast Oat Mix pulak memang fevret akak sebab dah lengkap dengan oat, nuts, buah kering n susu. Sedappp

8 May 2024
Salsabila

Ceylon cinnamon sticks tu memang lain dr kayu manis biasa. Wangi dan lebih nipis. Baunya tak terlalu kuat, manis manis je.

7 May 2024
Ariani

Small package tu best 
Sebab boleh masuk dlm handbag
Senang bawak g mana2 
Beli air without sugar blh add on snd 
Lebih sihat lebih mudah

6 May 2024
Leez

Kita suka la breakfast oatmix tu. Mudah buat pancake guna oatmix tu sebab semua ada dlm tu. Cepat kenyang dan sihat. Hope hexa blh keluarkan oatmix flour premix pula

6 May 2024
Sharipah

Rempah Nasi Daging ni sedap, tak payah banyak bahan dah. Tumis bawang putih dengan merah dah cukup.
Lepas ni menu Nasi Daging masuk dalam list menu untuk Hari Raya Korban.
Tambah pulak dengan air asam dan ulam.
Tak berhenti makan.
Kalau diet memang best menu ni. Lengkap dah.

30 April 2024
Nadhirah

Rempah Nasi Arab Beriani tu mmg sedap. Secukup rasa. Xperlu tambah rempah lain dah. Nak buat Nasi Beriani boleh, Nak buat Nasi Arab pun boleh.

24 April 2024
Qira

Rempah Nasi Daging terbaekk..

23 April 2024
Trisha

Erymaze glass jar ni best boleh dibawa ke mana-mana. Kalau pergi kedai nak minum, order air tak payah minta gula. Sebab saya bawa sendiri pemanis Erymaze.

23 April 2024
Edayu

Terima kasih Hexa, kita dah PRO masak Nasi Arab, Beriani, & Mandi wink

5 April 2024
Ayang

Suka rasa dia mcm milk tea taiwan 
Lebih sedap mix dgn pearl or cincau

14 March 2024
Diena

Sy suka gila la gula ni
Sbb berlemak letak dlm air mahupun masakan

Hope hexa buat yg pek besar pula lepas ni

14 March 2024
Wani

Muz thai tea tu pun sedap giler bg akak terasa tea orignal thai tu..

8 March 2024
Imran

Kudapan yg sihat dan sedap, sesuai utk anak2 yg kurang suka mkn sayuran

5 March 2024
Danny

Sdp rasa gula kelapa ni, blh letak dlm dessert atau lauk pauk.. rasa lemak manis tu mmg terbaik

4 March 2024
Harini

MUZ Thai Tea sedap. Rasa pure thai tea & vanilla. Wangi & kurang manis

1 March 2024
Azim

rasa light teh susu yg sedap, tak terlalu berlemak.. rasa tak muak

29 February 2024
Mala

Alhamdulillah akak suka sangat2 rasa ayam dr chicken seasoning ni.. cukup semua rasa klu goreng sayur akak cuma letak ni je tak payah campur perisa lain2 dah.. terbaik.. masak sup pun sedap yes

28 February 2024
Ayu

Beef paling sesuai dengan kitaorang, sebab beef tu ada rasa curry dan lebih pedas sedikit. Rasanya beef seasoning tu apa2 protein pun sesuai untuk perapan. Lagi sedaplah.

14 February 2024
Aida

sedap, kenyal. Makan sejuk sejuk, nikmat. Kurang manis tapi sedap.

13 February 2024