Free shipping for orders over RM200.00
RM7.00 RM9.90
Lavashak FAFA Fruits Paste Leather 100g Fruit Bar Apple Plum Cherry Barberry
End In :
Price RM7.00 RM9.90
Product SKU product-14052024
Brand Lavashak
Availability In Stock
Flavor
Quantity
Description

Lavashak: A Taste of Tradition
BUY 3 FREE 1(SAUCE)

 

Product Overview

Lavashak, a beloved Persian treat, is a delightful fruit leather that captures the essence of natural flavors in a healthy, satisfying snack. Made from a blend of pure, ripe fruits, this traditional delicacy offers a perfect balance of sweet and tangy tastes, providing a nostalgic experience that transcends generations.

 

Key Features

  • Authentic Flavor: Lavashak is crafted using time-honored methods to ensure an authentic taste that honors its Persian roots.
  • Healthy Snacking: Rich in vitamins and antioxidants, Lavashak is a nutritious alternative to conventional sugary snacks.
  • Variety of Fruits: Available in a range of flavors including sour cherry, plum, pomegranate, apple, and mixed fruits, each sheet offers a unique taste experience.
  • Convenient Packaging: Individually wrapped sheets are perfect for on-the-go snacking, lunch boxes, or a quick pick-me-up during the day.

 

Why Choose Lavashak?

Lavashak not only satisfies your sweet tooth but also provides a healthy dose of natural fruit goodness. Its chewy texture and robust flavor profile make it a favorite among both children and adults. Whether you’re looking to indulge in a moment of nostalgia or introduce a new and exciting snack to your pantry, Lavashak is the ideal choice.

 

Serving Suggestions

Enjoy Lavashak straight from the pack, cut into strips for a fun and shareable treat, or pair it with nuts and cheese for a sophisticated snack platter. It's also a great addition to school lunches, hiking packs, or a post-workout treat.

 

Experience the Taste of Tradition

Savor the rich heritage and delightful taste of Lavashak, and bring a touch of Persian tradition to your everyday snacking. Each bite is a journey through the orchards of Iran, delivering a taste that is both exotic and familiar.

Indulge in Lavashak – where tradition meets taste.

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

Lavashak fafa brand Fruits Paste Leather +-(100g/50g) Fruit bar flavor original

Customer Reviews
Julian

Senang kerja nak buat Sate, hanya perlu tuang pada daging dan perap jer. Rasa pun dah cukup lengkap tanpa perlu ditambah rempah lain lagi

3 July 2024
Cindy

Fitplus Breakfast Oat Mix pulak memang fevret akak sebab dah lengkap dengan oat, nuts, buah kering n susu. Sedappp

8 May 2024
Salsabila

Ceylon cinnamon sticks tu memang lain dr kayu manis biasa. Wangi dan lebih nipis. Baunya tak terlalu kuat, manis manis je.

7 May 2024
Ariani

Small package tu best 
Sebab boleh masuk dlm handbag
Senang bawak g mana2 
Beli air without sugar blh add on snd 
Lebih sihat lebih mudah

6 May 2024
Leez

Kita suka la breakfast oatmix tu. Mudah buat pancake guna oatmix tu sebab semua ada dlm tu. Cepat kenyang dan sihat. Hope hexa blh keluarkan oatmix flour premix pula

6 May 2024
Sharipah

Rempah Nasi Daging ni sedap, tak payah banyak bahan dah. Tumis bawang putih dengan merah dah cukup.
Lepas ni menu Nasi Daging masuk dalam list menu untuk Hari Raya Korban.
Tambah pulak dengan air asam dan ulam.
Tak berhenti makan.
Kalau diet memang best menu ni. Lengkap dah.

30 April 2024
Nadhirah

Rempah Nasi Arab Beriani tu mmg sedap. Secukup rasa. Xperlu tambah rempah lain dah. Nak buat Nasi Beriani boleh, Nak buat Nasi Arab pun boleh.

24 April 2024
Qira

Rempah Nasi Daging terbaekk..

23 April 2024
Trisha

Erymaze glass jar ni best boleh dibawa ke mana-mana. Kalau pergi kedai nak minum, order air tak payah minta gula. Sebab saya bawa sendiri pemanis Erymaze.

23 April 2024
Edayu

Terima kasih Hexa, kita dah PRO masak Nasi Arab, Beriani, & Mandi wink

5 April 2024
Ayang

Suka rasa dia mcm milk tea taiwan 
Lebih sedap mix dgn pearl or cincau

14 March 2024
Diena

Sy suka gila la gula ni
Sbb berlemak letak dlm air mahupun masakan

Hope hexa buat yg pek besar pula lepas ni

14 March 2024
Wani

Muz thai tea tu pun sedap giler bg akak terasa tea orignal thai tu..

8 March 2024
Imran

Kudapan yg sihat dan sedap, sesuai utk anak2 yg kurang suka mkn sayuran

5 March 2024
Danny

Sdp rasa gula kelapa ni, blh letak dlm dessert atau lauk pauk.. rasa lemak manis tu mmg terbaik

4 March 2024
Harini

MUZ Thai Tea sedap. Rasa pure thai tea & vanilla. Wangi & kurang manis

1 March 2024
Azim

rasa light teh susu yg sedap, tak terlalu berlemak.. rasa tak muak

29 February 2024
Mala

Alhamdulillah akak suka sangat2 rasa ayam dr chicken seasoning ni.. cukup semua rasa klu goreng sayur akak cuma letak ni je tak payah campur perisa lain2 dah.. terbaik.. masak sup pun sedap yes

28 February 2024
Ayu

Beef paling sesuai dengan kitaorang, sebab beef tu ada rasa curry dan lebih pedas sedikit. Rasanya beef seasoning tu apa2 protein pun sesuai untuk perapan. Lagi sedaplah.

14 February 2024
Aida

sedap, kenyal. Makan sejuk sejuk, nikmat. Kurang manis tapi sedap.

13 February 2024