Free shipping for orders over RM200.00
RM56.00
HEXA Vegetarian Lover Super Power Breakfast Set
Price RM56.00
Product SKU product-25112021
Brand Hexa Food
Availability Out Of Stock
Description

What you can get in this VEGAN set:

1. Nutasty set
2. HEXA HALAL Breakfast Oat Mix 350gm x 2

 

Another vegan bland breakfast meal that’s totally lacking in flavour and vibrancy, leaving you unfulfilled and disappointed?Whether you are simply trying to eat less meat, cook more plant-based meals, consume more vibrant healthy produce, or subscribe to the vegan lifestyle, this VEGAN set will help to inspire you on your own health journey. Always remember, vegan food never has to be boring or bland! And remember, if it tastes delicious, no one will ever miss the meat! 
 

Product: HEXA BREAKFAST OAT MIX 350g

Description

Our breakfast oat mix is specifically designed for diabetic and to fit into our customers' busy and active lifestyles. Our oat mix is nutritious, convenient and affordable and also having appealing flavor. It only takes 3 minutes to prepare. Saving time in the morning is precious!  Simply stir and enjoy that long, sustained energy that oatmeal is famous for. Eat it before you leave for work, on the way to work, or at your desk. You feel full longer because it digests slowly.

enlightenedNow, we are running a project on Kickstarter. You can find it from the link below.

http://kck.st/2v6SyN6

Description

  • Designed especially for diabetes.
  • Low in GI
  • Quick and easy to prepare, it takes less than 3 minutes.
  • It contains nutritious ingredients including oats, flaxseeds, sunflower seeds, pumpkin seeds, and chia seeds.
  • Oats contains a powerful fiber called beta-glucan which helps to reduce bad cholesterol level, blood sugar level and improve insulin response.
  • Seeds are good sources of fiber, healthy fats, vitamins, minerals and antioxidants that improve the digestive system, heart health, reduce the risk of inflammation and certain diseases.
  • Less in sweetener (sorbitol) which is only 1.5 % of total volume.
  • Sorbitol has much lower Gl than table sugar.

 

Suggested use

For diabetics, we recommend the following diet to enjoy our HEXA breakfast oats mix in a healthy manner.

  1. With Water
    Mix 7 tablespoon (50g) of HEXA Breakfast Oats Mix into 1 cup (180ml) of hot water. Stir thoroughly and wait for 1-2 mins. Ready to serve!

     
  2. With Milk
    Mix 7 tablespoon (50g) of HEXA Breakfast Oats Mix into 1 small cup (120ml) of milk. Stir thoroughly and wait for 1-2 mins. Ready to serve!

     
  3. With Low Fat Yoghurt
    Mix 7 tablespoon (50g) of HEXA Breakfast Oats Mix with 8 tablespoons of yogurt. Stir thoroughly and wait for 1-2 mins. Ready to serve!

    Ingredients
    Oats, desiccated coconuts, flaxseeds, sunflower seeds, pumpkin seeds, chia seeds, sorbitol, vanilla powder


Hexa Food is one of the major Spices and Herbs Manufacturers and Suppliers in Malaysia. Our core business includes manufacturing of various quality and affordable spices and seasoning products. Our products are all 100% natural without any preservatives or additives added to ensure better food safety. We supply quality spice blends to food industry, wholesalers, restaurants and retailers in Malaysia. Our spices and seasonings are also available in bulk size to keep your foodservice business running smoothly and help it grow.
 

Our new Singapore online store offers variety of seasoning mix and authentic Indian spices. Get the highest quality herbs, ground mix spices and all the amazing fusion of flavours in our Singapore spice blend online store. Purchase your favourite seasoning mix from one of the best Asian spice shops. Check out our Blog and YouTube channel and find variety of recipes using taco meat seasoning mix, burger seasoning, chicken fry seasoning, vegan seasoning premix to add flavour and aroma to the foods. Let’s pick up the best condiments from your kitchen spice rack and make a nice home-cooked meal together. Bon Appétit!

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

What you can get in this VEGAN set:

1. Nutasty set
2. HEXA HALAL Breakfast Oat Mix 350gm x 2

Customer Reviews
Ieza

Sichuan mala sauce tu bg akk rasa dia sedap tp pedas sgt

27 September 2022
Qistina

Super snack mmg tiptop.. winkyes

23 September 2022
Dennis

Sichuan mala tu sedapp sgt.. pedas tapi sedap.. walaupon berpeluh-peluh makan, berhingus semua.. tp still continue mkn jgk.. ahhhaa.. sebab sedap..

23 September 2022
Shaa

Sichuan Mala sedap. Mmg dah cukup rasa pedas, masin, manis dan masam. Boleh buat macam2 dari 1 pack sos. Steamboat, ramen, goreng2 atau rebus rebus. Cubalah!

21 September 2022
Kak Pah

Super Snack.  Sedap, dah complete dalam 1 botol. Boleh buat ngunyah2 sambil tgk movie, boleh buat milkshake, dessert atau dalam masakan harian. Mmg memudahkan kerja dan menyihatkan.

21 September 2022
Manja

Sedap sangat!
Semua ok.bagi saya senang je nk masak
Kena pula masak guna airfryer, proses masak tu lagi cepat.
Dalam 25 minit je.

21 September 2022
Thesisters

Korean Fried Chicken Air Fryer vs Deep Fry..bagi saya AF version is best. Tepung dia lebih sedap, salutan pada ayam lagi cantik & lagi senang nak masak

13 September 2022
Wan

ayam korean ni sama mcm yg dulu, saya campur kedua2 sos tu baru tak pedas sgt angel

12 September 2022
Melor

Saya dah rasa dua2 version...
1) utk set air fryer tu sy mmg suka sgt2 sbbny tk perlu guna minyak yg bnyk tp texture ayam ttp rangup mcm goreng biasa.utk sos plk sy lebih suka sos spicy gochujang.

2)utk set korea original yg sblm ni bg sy ok semua perfect sbb masa tu sy campurkn kedua-dua sos

9 September 2022
Azah Zara

Air fryer edition tiptopp.. sedapp giler.. both sauce cukup rasa.. 5⭐
Hanya memerlukan 20-30min utk masak for both side (utk chicken wing)
Yang penting tetap garing!

8 September 2022
liza

Set Korean fried chicken hexa #101 ni woww sgt.. dgn rasa yg sedap n senang nk sediakan. Nk prepare pun semudah ABC, org ckp anak2 pun blh buat. Dapur pun sentiasa berkilat, walaupun dpt makan yg sedap2 .Akk bg 10/10! Kanan tu spicy gochujang sauce, kiri soy garlic sauce (gambar). Dua2 mantap

7 September 2022
Nurul

Saya suka sangat Serbuk Peri-Peri ni.
Haritu saya buat Baked Potato, rasa dia so yummy..!

26 August 2022
Marina

Serbuk bawang ni sedap dan sesuai untuk bahan perapan, sesuai juga utk masakan bergoreng seperti Nasi Goreng dan Mee Goreng.
Make sure lepas guna, simpan dalam bekas atau botol yang kedap udara. wink

15 August 2022
Marina

Peri-Peri Seasoning Hexa sesuai utk buat bahan perapan macam ayam.
Juga sesuai untuk makanan yang digoreng seperti Nasi Goreng dan Mee Goreng.

15 August 2022
Aimi

Peri-peri ni sedap, saya suka dia ada slight pedas sikit, tak terlampau pedas.

4 August 2022
Amy

Peri-peri is the best! yes

28 July 2022
Liza

Peri-peri, Garlic Powder dan Onion Powder ni set yang sangat complete!

Semua Produk hexa memang WAJIB ada di setiap rumah sebab memudahkan kerja dan sedap!

28 July 2022
Zara

Sedap.. cukup rasa..

Tak perlu letak garam pun sebenarnya...

sesuai untuk marinated, especially yg nk berdiet.

Lumur lumur, Grill atau Bakar pun boleh wink

28 July 2022
Daus

Apa yg sy suka dengan Rempah Peri-Peri:

  • Cukup dengan rasa masam dan pedas
  • Boleh digunakan untuk flavoring kentang goreng atau sos istimewa.
28 July 2022
Wani

bagi sy korea chili flakes tu ok warna pn merah cantik elok sbb ada sesetengah chili flakes warna tak cantik dia mcm gelap tak merah.utk rasa plk bg saya ngam dgn selera saya sbb dia tk de la pedas giler .pedas dia just nice utk saya & keluarga..terbaik 

1 July 2022