Free shipping for orders over RM200.00
RM3.50
HEXA HALAL Oregano Leaves 20gm
Price RM3.50
Product SKU product-14032020
Brand Hexa Food
Size (L x W x H) 16 cm x 11 cm x 2 cm
Availability In Stock
Quantity
Description

Product: HEXA OREGANO LEAVES 20g

Description

Oregano is known as ‘Daun Oregano’ or ‘牛至叶’ in Chinese is one of the most widely-used herbs worldwide. It is also described as ‘Joy of the mountain’ as it is native to the hills of the Mediterranean countries and Western Asia and is even one of the components of chili powder. It is used for the pungent aroma and strong flavour of its leaves, which can be more flavourful when dried than fresh. It has an aromatic, warm and slightly bitter taste, which can vary in intensity. Good quality oregano may be strong enough almost to numb the tongue, but the cultivars adapted to colder climates often have a lesser flavor.

Oregano is a well-loved cooking herb. It is used in Italian cooking and known by most children as "the pizza herb." It also makes an appearance in many Mexican and Spanish dishes and can be used to add flavor to almost any food. Whether sprinkled over a slice of pizza, worked into a flavorsome marinade, or stirred into a brothy soup, there’s no denying that oregano instantly improves any savory creation.


Description

  • 100% natural ingredients.
  • One of the world's most popular spices.
  • Used in pizza or pasta.
  • Contains natural antibacterial, anti-inflammatory, antioxidants properties
  • Aids in digestion
  • Beneficial in detoxifying body and cancer-fighting effects
  • Halal Certified
  • HACCP certified

 

Good food leads to a good mood.

We're here to fill your life with an exotic taste which you may not find easily anywhere else. Cook the kind of food that everyone remembers. Brimming with flavour and life, easy to cook. It can only be found in Ebaza.

 

Suggested Use

Dried oregano can be added early in the cooking process for sauces and stews as its flavors will stand up to cooking. Be careful with how much you add. Too much can make the dish bitter and out of balance.

 

Uses:

  • Pizza
  • Pasta
  • Tomato-based dishes
  • Canned soups

 

Ingredients
Oregano leaves

 

Storage
Keep in a clean, dry and cool place. Better to keep in the fridge once open.

 

Disclaimer
While Ebaza endeavors to ensure the correctness of its product images and information, sometimes minor changes about the packaging and/or ingredients may be a pending update on Ebaza.com.my. Though items may seldom happen to ship with alternate packaging, the freshness of the products is always guaranteed. We recommend that you check Hexa Food’s YouTube channel “https://www.youtube.com/user/HexaFood” or Instagram page

“https://www.instagram.com/hexafood/” for easy and convenient video recipes.   


Welcome to HEXA Online Herbs & Spices Shop! 

Here you are able to find most of our products and purchase through this easy channel. 
No more hassle of visiting supermarkets only to find that the herbs and spices that you need is outta stock =(  With access to all of these ingredients, you are now equipped with what any other chefs have. Use our ingredients, whip up a fantastic dish, make everyone awe, and we will be proud. 

 

Wanna know more about our company?

You can visit us at www.hexafood.com or here's a short story 

Our company was established in 1997. From a humble setup of manual types of machinery, today fully automated grinding and packaging types of machinery are used to meet our growing business demands. It is our goal to make "Krisanya" & "HEXA" household brands that define Quality, Affordability,and Taste. 

 

We manufacture a wide range of products such as Spices, Seasonings, Marinates, Herbs, Flour & Curry Powder. Our current sales channels include the Retail (hypermarket, supermarket, mini market, etc), Food Service and Online too. Any question regarding our products, you can email us at hexafood@hexafood.com 

That's it!

 

Our new Singapore online store offers variety of seasoning mix and authentic Indian spices. Get the highest quality herbs, ground mix spices and all the amazing fusion of flavours in our Singapore spice blend online store. Purchase your favourite seasoning mix from one of the best Asian spice shops. Check out our Blog and YouTube channel and find variety of recipes using taco meat seasoning mix, burger seasoning, chicken fry seasoning, vegan seasoning premix to add flavour and aroma to the foods. Let’s pick up the best condiments from your kitchen spice rack and make a nice home-cooked meal together. Bon Appétit!

 


For checking the Oregano leaves recipe, click on the link:

https://www.ebaza.com.my/garlic-paprika-roated-chicken-recipe

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
Customer Reviews
Ieza

Sichuan mala sauce tu bg akk rasa dia sedap tp pedas sgt

27 September 2022
Qistina

Super snack mmg tiptop.. winkyes

23 September 2022
Dennis

Sichuan mala tu sedapp sgt.. pedas tapi sedap.. walaupon berpeluh-peluh makan, berhingus semua.. tp still continue mkn jgk.. ahhhaa.. sebab sedap..

23 September 2022
Shaa

Sichuan Mala sedap. Mmg dah cukup rasa pedas, masin, manis dan masam. Boleh buat macam2 dari 1 pack sos. Steamboat, ramen, goreng2 atau rebus rebus. Cubalah!

21 September 2022
Kak Pah

Super Snack.  Sedap, dah complete dalam 1 botol. Boleh buat ngunyah2 sambil tgk movie, boleh buat milkshake, dessert atau dalam masakan harian. Mmg memudahkan kerja dan menyihatkan.

21 September 2022
Manja

Sedap sangat!
Semua ok.bagi saya senang je nk masak
Kena pula masak guna airfryer, proses masak tu lagi cepat.
Dalam 25 minit je.

21 September 2022
Thesisters

Korean Fried Chicken Air Fryer vs Deep Fry..bagi saya AF version is best. Tepung dia lebih sedap, salutan pada ayam lagi cantik & lagi senang nak masak

13 September 2022
Wan

ayam korean ni sama mcm yg dulu, saya campur kedua2 sos tu baru tak pedas sgt angel

12 September 2022
Melor

Saya dah rasa dua2 version...
1) utk set air fryer tu sy mmg suka sgt2 sbbny tk perlu guna minyak yg bnyk tp texture ayam ttp rangup mcm goreng biasa.utk sos plk sy lebih suka sos spicy gochujang.

2)utk set korea original yg sblm ni bg sy ok semua perfect sbb masa tu sy campurkn kedua-dua sos

9 September 2022
Azah Zara

Air fryer edition tiptopp.. sedapp giler.. both sauce cukup rasa.. 5⭐
Hanya memerlukan 20-30min utk masak for both side (utk chicken wing)
Yang penting tetap garing!

8 September 2022
liza

Set Korean fried chicken hexa #101 ni woww sgt.. dgn rasa yg sedap n senang nk sediakan. Nk prepare pun semudah ABC, org ckp anak2 pun blh buat. Dapur pun sentiasa berkilat, walaupun dpt makan yg sedap2 .Akk bg 10/10! Kanan tu spicy gochujang sauce, kiri soy garlic sauce (gambar). Dua2 mantap

7 September 2022
Nurul

Saya suka sangat Serbuk Peri-Peri ni.
Haritu saya buat Baked Potato, rasa dia so yummy..!

26 August 2022
Marina

Serbuk bawang ni sedap dan sesuai untuk bahan perapan, sesuai juga utk masakan bergoreng seperti Nasi Goreng dan Mee Goreng.
Make sure lepas guna, simpan dalam bekas atau botol yang kedap udara. wink

15 August 2022
Marina

Peri-Peri Seasoning Hexa sesuai utk buat bahan perapan macam ayam.
Juga sesuai untuk makanan yang digoreng seperti Nasi Goreng dan Mee Goreng.

15 August 2022
Aimi

Peri-peri ni sedap, saya suka dia ada slight pedas sikit, tak terlampau pedas.

4 August 2022
Amy

Peri-peri is the best! yes

28 July 2022
Liza

Peri-peri, Garlic Powder dan Onion Powder ni set yang sangat complete!

Semua Produk hexa memang WAJIB ada di setiap rumah sebab memudahkan kerja dan sedap!

28 July 2022
Zara

Sedap.. cukup rasa..

Tak perlu letak garam pun sebenarnya...

sesuai untuk marinated, especially yg nk berdiet.

Lumur lumur, Grill atau Bakar pun boleh wink

28 July 2022
Daus

Apa yg sy suka dengan Rempah Peri-Peri:

  • Cukup dengan rasa masam dan pedas
  • Boleh digunakan untuk flavoring kentang goreng atau sos istimewa.
28 July 2022
Wani

bagi sy korea chili flakes tu ok warna pn merah cantik elok sbb ada sesetengah chili flakes warna tak cantik dia mcm gelap tak merah.utk rasa plk bg saya ngam dgn selera saya sbb dia tk de la pedas giler .pedas dia just nice utk saya & keluarga..terbaik 

1 July 2022