Free shipping for orders over RM200.00
RM15.50
HEXA 营养早餐混合燕麦 350g x 2
Price RM15.50
Product SKU product-08092021
Brand Hexa Food
Availability In Stock
Quantity
Description

 HEXA 营养早餐混合燕麦 350g 

产品详情

我们的早餐燕麦混合专为糖尿病患者设计,也适合经常忙碌而忽略早餐的族群。HEXA 燕麦混合主备方式简易且味道,只需要3分钟,搅拌均匀即可,可在上班前、上班途中或办公桌前食用,帮您省下了宝贵的时间!燕麦片富含的可溶性纤维是白米的12倍,是白面包的3倍! 摄入的可溶性纤维能在人体肠道内与水混合形成胶质,延长吸收养分的时间,维持饱腹感。低卡低热量,且饱腹感强,是减脂瘦身的好品!


我们正在 Kickstarter 上运行一个项目。您可以从下面的链接中找到它。

http://kck.st/2v6SyN6


产品详情:

  • 专为糖尿病而设计。
  • 低 GI。
  • 准备简单快捷,只需不到 3 分钟。
  • 含有丰富的营养成分,包括燕麦、亚麻籽、葵花籽、南瓜籽和奇亚籽。
  • 燕麦含有一种叫做β-葡聚糖的强大纤维,它有助于降低坏胆固醇水平、血糖水平并改善胰岛素反应。
  • 种子是纤维、健康脂肪、维生素、矿物质和抗氧化剂的良好来源,可改善消化系统、心脏健康、降低炎症和某些疾病的风险。
  • 甜味剂(山梨糖醇)较少,仅占总体积的 1.5%。
  • 山梨糖醇的 GI 比食糖低得多。

 

使用建议

对于糖尿病患者,我们推荐以下饮食,以健康的方式享用我们的 HEXA 早餐燕麦混合。


将 7 汤匙(50 克)HEXA 早餐燕麦混合到 1 杯(180 毫升)热水中。搅拌均匀并等待 1-2 分钟。

牛奶
将 7 汤匙(50 克)HEXA 早餐燕麦混合到 1 小杯(120 毫升)牛奶中。搅拌均匀并等待 1-2 分钟。

低脂酸奶
将 7 汤匙(50 克)HEXA 早餐燕麦混合物与 8 汤匙酸奶混合。搅拌均匀并等待 1-2 分钟。

 

原料
燕麦、椰蓉、亚麻籽、葵花籽、南瓜籽、奇亚籽、山梨糖醇、香草粉
 

我们新的新加坡网店提供各种调味料和正宗的印度香料。在我们的新加坡香料混合网上商店购买最优质的香草、混合香料和所有令人惊叹的风味融合。从亚洲最好的香料店之一购买您最喜欢的调味料。查看我们的博客和 YouTube 频道,找到使用炸玉米饼肉调味料、汉堡调味料、炸鸡调味料、纯素调味料预混料为食物增添风味和香气的各种食谱。让我们从厨房调料架上挑选最好的调味品,一起做一顿美味的家常菜。祝您天天都有好胃口!

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

HEXA 早餐燕麦混合 350g x2

Customer Reviews
Daisy

4in1 salad & drinks memang berbaloi kalau beli. Sebab kalau nak buat salad atau bancuh air dlm kuantiti yg sikit, senang nak guna. Nak bawak kemana mana pun senang.
Sumac powder. Sedap, masam masam manis. Bancuh dlm teh o panas pun refreshing je rasa..

8 December 2022
Erina

 4in1 salad tu akk suka sgt. Dalam 1 botol mcm2 ada
Sumac mmg akk dah amal lama sejak covid, Alhamdulillah mmg serasi

1 December 2022
Khadijah

Yg korea mmg daebakkk....

7 November 2022
Azira

Korean 4in1: lengkap dengan semua seasoning utk light use macam untuk buat perapan or utk stir fry cuma seaweed tu  saya prefer kurang garam or takde langsung sebab garam boleh tambah asing for those yg kena diet sodium otherwise all perfect

3 November 2022
Zanariah

Wslm, dh cuba n sgt berbaloi2.. dgn adanya set ni akk n family dpt rasa mknn Jepun n Korea yg pelbagai.. 
Selama ni tak pernah terlintas pun nk masak menu diaorg
Hexa mmg memudahkn kerja akk, dpt la akk explore mknn negara luar

31 October 2022
Hayat

Korean 4 in 1 series
Rempah seafood jjampong & bbq best, tak perlu masukkan terlalu banyak pun dah rasa. Korean chili rasa pedas & kick. Korean seaweed pun ada rasa seaweed sebenar..satu set ni je dah boleh buat mcm2 K-food..terbaekkk

28 October 2022
Aurel

Miso memang rasa original, mudah nak guna & simpan sbb bukan paste. Togarashi cantik sangat warna dia, multipurpose spice, tabur atas apa pun sedap. Japanese curry sangat2 terbaik & sangat best & of course sedap. Sansho pepper, ada effect mcm pudina, boleh tambah heat & freshness pd food

27 October 2022
Marlia

Kami dh cuba & sgt berbaloi2.. dgn adanya set ni akk n family dpt rasa mknn Jepun n Korea yg pelbagai.. 
Selama ni tak pernah terlintas pun nk masak menu diaorg
Hexa mmg memudahkn kerja akk, dpt la akk explore mknn negara luar

20 October 2022
Syahira

Japanese 4in1 yang ni memang rare dan semua akak rasa satu persatu, memang rasa yg sangat sedap dan perisa yang baru utk akak. heart

19 October 2022
Haliza

Ternyata rempah beriani arab mmg sedap,
mudah dan x lama pun nak siapkn menu lunch.
Next nak masak lagi utk lauk lain pulak

5 October 2022
Haziq

super snack best, better than the previous edition.
Kekacang rapuh, tak keras.
Bila start makan memang non-stop..

4 October 2022
Ayra

Sichuan mala memang super pedas, tapi flavour dia sedap.
Still continue makan walaupon pedas..

4 October 2022
Ieza

Sichuan mala sauce tu bg akk rasa dia sedap tp pedas sgt

27 September 2022
Qistina

Super snack mmg tiptop.. winkyes

23 September 2022
Dennis

Sichuan mala tu sedapp sgt.. pedas tapi sedap.. walaupon berpeluh-peluh makan, berhingus semua.. tp still continue mkn jgk.. ahhhaa.. sebab sedap..

23 September 2022
Shaa

Sichuan Mala sedap. Mmg dah cukup rasa pedas, masin, manis dan masam. Boleh buat macam2 dari 1 pack sos. Steamboat, ramen, goreng2 atau rebus rebus. Cubalah!

21 September 2022
Kak Pah

Super Snack.  Sedap, dah complete dalam 1 botol. Boleh buat ngunyah2 sambil tgk movie, boleh buat milkshake, dessert atau dalam masakan harian. Mmg memudahkan kerja dan menyihatkan.

21 September 2022
Manja

Sedap sangat!
Semua ok.bagi saya senang je nk masak
Kena pula masak guna airfryer, proses masak tu lagi cepat.
Dalam 25 minit je.

21 September 2022
Thesisters

Korean Fried Chicken Air Fryer vs Deep Fry..bagi saya AF version is best. Tepung dia lebih sedap, salutan pada ayam lagi cantik & lagi senang nak masak

13 September 2022
Wan

ayam korean ni sama mcm yg dulu, saya campur kedua2 sos tu baru tak pedas sgt angel

12 September 2022