Free shipping for orders over RM200.00
Herbs and Spices (Ziplock)
Herbs and Spices (Ziplock)
Herbs and Spices (Ziplock)

Buy authentic herbs and spices from the Ebaza Commerce, the Malaysian premier online herbs and spices shop for ordering food. We are serving as an online distributor for manufacturers of different brands.

Sort by
Show result
Customer Reviews
Wani

bagi sy korea chili flakes tu ok warna pn merah cantik elok sbb ada sesetengah chili flakes warna tak cantik dia mcm gelap tak merah.utk rasa plk bg saya ngam dgn selera saya sbb dia tk de la pedas giler .pedas dia just nice utk saya & keluarga..terbaik 

1 July 2022
Kakakfaa

Korean Chili Flakes Hexa sedap, tak pedas sangat dan dari cili yang berkualiti. Tak seperti chili flakes biasa, kadang bau kurang menyenangkan dan flakes nya agak kasar. Bukan saja boleh guna untuk masakan Korea. Boleh juga guna untuk masakan harian biasa. Jangan lupa cuba ye guys! 

30 June 2022
Ash

Korean Chilli Flakes ni now my fav Hexa product. 
Sbb cili dia kisar halus dan kurang biji cili.. wink

28 June 2022
Xin Jing

OMG! I can Honestly say that this is the best cny gift I’ve gotten for my parents. It is so cute and useful and contains everything that they need for a perfect meal! My parents like it sooo much thank you HEXA

6 January 2022
Amirah

Alhamdulillah, da terima
antara jenama yang lama da nak try

kebetulan time promosi terus beli

recommended lepas nie bleh order lagi

terima kasih

4 January 2022
3991_rozectliya

Terbaik...barang cepat smp...seller pun respon cepat..tq.tq.tq

31 May 2021
hazimahshn

besttt! bought this as a gift for a frienddd! worthd every penniesss

31 May 2021
denisejune26

The packaging is top notch. I love how seller put so much care into the packaging as it was individually wrapped properly ❤️ There is even a free gift of a small pouch and also a thank you order sticker. Service is great and super duper highly recommended

31 May 2021
Zirah

Thanks for the free gift. This is my second time purchasing. It's a very convenient way to have a variety of spices for a small kitchen. heart

8 January 2021