Free shipping for orders over RM200.00
Coffee & Tea
Coffee & Tea
Sort by
Show result
Customer Reviews
Cindy

Fitplus Breakfast Oat Mix pulak memang fevret akak sebab dah lengkap dengan oat, nuts, buah kering n susu. Sedappp

8 May 2024
Salsabila

Ceylon cinnamon sticks tu memang lain dr kayu manis biasa. Wangi dan lebih nipis. Baunya tak terlalu kuat, manis manis je.

7 May 2024
Ariani

Small package tu best 
Sebab boleh masuk dlm handbag
Senang bawak g mana2 
Beli air without sugar blh add on snd 
Lebih sihat lebih mudah

6 May 2024
Leez

Kita suka la breakfast oatmix tu. Mudah buat pancake guna oatmix tu sebab semua ada dlm tu. Cepat kenyang dan sihat. Hope hexa blh keluarkan oatmix flour premix pula

6 May 2024
Sharipah

Rempah Nasi Daging ni sedap, tak payah banyak bahan dah. Tumis bawang putih dengan merah dah cukup.
Lepas ni menu Nasi Daging masuk dalam list menu untuk Hari Raya Korban.
Tambah pulak dengan air asam dan ulam.
Tak berhenti makan.
Kalau diet memang best menu ni. Lengkap dah.

30 April 2024
Nadhirah

Rempah Nasi Arab Beriani tu mmg sedap. Secukup rasa. Xperlu tambah rempah lain dah. Nak buat Nasi Beriani boleh, Nak buat Nasi Arab pun boleh.

24 April 2024
Qira

Rempah Nasi Daging terbaekk..

23 April 2024
Trisha

Erymaze glass jar ni best boleh dibawa ke mana-mana. Kalau pergi kedai nak minum, order air tak payah minta gula. Sebab saya bawa sendiri pemanis Erymaze.

23 April 2024
Edayu

Terima kasih Hexa, kita dah PRO masak Nasi Arab, Beriani, & Mandi wink

5 April 2024
Ayang

Suka rasa dia mcm milk tea taiwan 
Lebih sedap mix dgn pearl or cincau

14 March 2024