Free shipping for orders over RM200.00
RM400.00
最佳母亲节礼物HEXA西伯利亚CAVIAR 30gm
Price RM400.00
Product SKU Chinese-12042019
Brand Hexa Food
Availability In Stock
Quantity
Description
Highlight

将在14个工作日内发货!!!

仅限时间的母亲节促销活动

母亲节特别预购促销限时,直到库存持续。 先到先得。

为什么鱼子酱作为礼物?

母亲节对我们大多数人来说是非常重要的一天。 我们不想像任何其他场合甚至往年一样赠送礼物。 我们希望它特别好,足以让人记住多年。 CAVIAR是您不容错过的奢华独特体验!

现在是我们向能给我们生命的天使展示我们的爱的时候了。 我们花了很多时间找到一份非常珍贵而特别的礼物,因为妈妈是独特礼物的爱好者。 毕竟,现在是时候宠爱你的母亲了。

仔细阅读我们完美的母亲节礼物。 给他一个美妙的奢华体验

产品:HEXA西伯利亚鱼子酱30g

描述

为您所爱的人提供最好的礼物。给他们带来与众不同的奢华体验!
TRUE STURGEON鱼子,不含防腐剂。
颜色范围从黑色/灰色一直到黑色/棕色色调
丰富,黄油和淡淡的海盐
有经验的奢华品味
纯净优雅的味道
细粒鱼子酱
交货将在特殊护理和固定温度下完成,但完全免费。
免费送货
产品必须在收到后冷藏
本产品是Hexa Food Sdn Bhd的OEM
马来西亚产品
美食会带来愉快的心情。

我们在这里以充满异国情调的品味填满您的生活,这在其他任何地方都很难找到。烹饪每个人都记得的那种食物。充满风味和生活,易于烹饪。它只能在Ebaza中找到。

HEXA西伯利亚鱼子酱由西伯利亚鲟鱼在马来西亚生产。西伯利亚是细粒鱼子酱,因其纯正,优雅的味道和精致的长度而闻名,既精致又清晰。颜色范围从黑色/灰色一直到黑色/棕色色调。

西伯利亚鱼子酱原产于里海和周围的河流,但现在可以在许多大陆上找到,在相同的条件下养殖。这种传统的美味是喷射和碳的颜色,每个光滑的颗粒内部都是成熟风味和水果香气的闪亮钻石。

HEXA Caviar是一种美味佳肴,由Acipenseridae家族的盐腌鱼子组成。鱼子酱被认为是美味佳肴,可以作为装饰品或涂抹食品食用。它被定义为来自白鲟或鲟鱼的咸,非受精鱼卵,黑色鱼子酱受到全世界烹饪爱好者的高度重视。

我们提供每种锡的完全可追溯性。所有鱼子酱都经过精心包装,以确保您享受这种美味的最大新鲜度。

建议使用

它与土豆,酸奶油,奶油薄脆饼干,软面包或俄罗斯最传统的方式很好搭配,配上薄饼。

配料

西伯利亚鲟鱼子

储存和保质期

该产品对温度敏感,因此必须在收到后冷藏。如果温度保持在2ºC,未开封的鱼子酱罐可以持续2个月。打开锡罐后,最好在3天内食用。

放弃

虽然Ebaza努力确保其产品图像和信息的正确性,但有时包装和/或成分的微小变化可能是Ebaza.com.my的待定更新。虽然物品可能很少发生交替包装,但产品的新鲜度始终得到保证。我们建议您查看Hexa Food的YouTube频道“https://www.youtube.com/user/HexaFood”或Instagram页面“https://www.instagram.com/hexafood/”,以获得简单方便的视频配方。


欢迎来到HEXA Online Herbs&Spices Shop!

在这里,您可以通过这个简单的渠道找到我们的大多数产品并购买。

没有更多的访问超市的麻烦只是发现你需要的草药和香料超出库存=(

通过使用所有这些成分,您现在可以配备任何其他厨师。使用我们的食材,掀起美味佳肴,让每个人都敬畏,我们将以此为荣。

想了解更多关于我们公司的事情吗?您可以访问我们的网站www.hexafood.com或

这是一个短篇小说

我们公司成立于1997年。从简单的手动机械类型设置,如今全自动磨削和包装类型的机械用于满足我们不断增长的业务需求。

我们的目标是制造定义质量,价格合理和品味的“Krisanya”和“HEXA”家居品牌。

我们生产各种产品,如香料,调味料,腌料,草药,面粉和咖喱粉。我们目前的销售渠道包括零售(大型超市,超市,迷你市场等),食品服务和在线。有关我们产品的任何问题,您可以发送电子邮件至hexafood@hexafood.com

而已!

 

Our new Singapore online store offers variety of seasoning mix and authentic Indian spices. Get the highest quality herbs, ground mix spices and all the amazing fusion of flavours in our Singapore spice blend online store. Purchase your favourite seasoning mix from one of the best Asian spice shops. Check out our Blog and YouTube channel and find variety of recipes using taco meat seasoning mix, burger seasoning, chicken fry seasoning, vegan seasoning premix to add flavour and aroma to the foods. Let’s pick up the best condiments from your kitchen spice rack and make a nice home-cooked meal together. Bon Appétit!

 

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

一罐30克鱼子酱包装在Gel Ice包装的Thermo Insulated盒子中,并通过专业的快递服务运送。​

Tags: hexacaviar
Customer Reviews
Ieza

Sichuan mala sauce tu bg akk rasa dia sedap tp pedas sgt

27 September 2022
Qistina

Super snack mmg tiptop.. winkyes

23 September 2022
Dennis

Sichuan mala tu sedapp sgt.. pedas tapi sedap.. walaupon berpeluh-peluh makan, berhingus semua.. tp still continue mkn jgk.. ahhhaa.. sebab sedap..

23 September 2022
Shaa

Sichuan Mala sedap. Mmg dah cukup rasa pedas, masin, manis dan masam. Boleh buat macam2 dari 1 pack sos. Steamboat, ramen, goreng2 atau rebus rebus. Cubalah!

21 September 2022
Kak Pah

Super Snack.  Sedap, dah complete dalam 1 botol. Boleh buat ngunyah2 sambil tgk movie, boleh buat milkshake, dessert atau dalam masakan harian. Mmg memudahkan kerja dan menyihatkan.

21 September 2022
Manja

Sedap sangat!
Semua ok.bagi saya senang je nk masak
Kena pula masak guna airfryer, proses masak tu lagi cepat.
Dalam 25 minit je.

21 September 2022
Thesisters

Korean Fried Chicken Air Fryer vs Deep Fry..bagi saya AF version is best. Tepung dia lebih sedap, salutan pada ayam lagi cantik & lagi senang nak masak

13 September 2022
Wan

ayam korean ni sama mcm yg dulu, saya campur kedua2 sos tu baru tak pedas sgt angel

12 September 2022
Melor

Saya dah rasa dua2 version...
1) utk set air fryer tu sy mmg suka sgt2 sbbny tk perlu guna minyak yg bnyk tp texture ayam ttp rangup mcm goreng biasa.utk sos plk sy lebih suka sos spicy gochujang.

2)utk set korea original yg sblm ni bg sy ok semua perfect sbb masa tu sy campurkn kedua-dua sos

9 September 2022
Azah Zara

Air fryer edition tiptopp.. sedapp giler.. both sauce cukup rasa.. 5⭐
Hanya memerlukan 20-30min utk masak for both side (utk chicken wing)
Yang penting tetap garing!

8 September 2022
liza

Set Korean fried chicken hexa #101 ni woww sgt.. dgn rasa yg sedap n senang nk sediakan. Nk prepare pun semudah ABC, org ckp anak2 pun blh buat. Dapur pun sentiasa berkilat, walaupun dpt makan yg sedap2 .Akk bg 10/10! Kanan tu spicy gochujang sauce, kiri soy garlic sauce (gambar). Dua2 mantap

7 September 2022
Nurul

Saya suka sangat Serbuk Peri-Peri ni.
Haritu saya buat Baked Potato, rasa dia so yummy..!

26 August 2022
Marina

Serbuk bawang ni sedap dan sesuai untuk bahan perapan, sesuai juga utk masakan bergoreng seperti Nasi Goreng dan Mee Goreng.
Make sure lepas guna, simpan dalam bekas atau botol yang kedap udara. wink

15 August 2022
Marina

Peri-Peri Seasoning Hexa sesuai utk buat bahan perapan macam ayam.
Juga sesuai untuk makanan yang digoreng seperti Nasi Goreng dan Mee Goreng.

15 August 2022
Aimi

Peri-peri ni sedap, saya suka dia ada slight pedas sikit, tak terlampau pedas.

4 August 2022
Amy

Peri-peri is the best! yes

28 July 2022
Liza

Peri-peri, Garlic Powder dan Onion Powder ni set yang sangat complete!

Semua Produk hexa memang WAJIB ada di setiap rumah sebab memudahkan kerja dan sedap!

28 July 2022
Zara

Sedap.. cukup rasa..

Tak perlu letak garam pun sebenarnya...

sesuai untuk marinated, especially yg nk berdiet.

Lumur lumur, Grill atau Bakar pun boleh wink

28 July 2022
Daus

Apa yg sy suka dengan Rempah Peri-Peri:

  • Cukup dengan rasa masam dan pedas
  • Boleh digunakan untuk flavoring kentang goreng atau sos istimewa.
28 July 2022
Wani

bagi sy korea chili flakes tu ok warna pn merah cantik elok sbb ada sesetengah chili flakes warna tak cantik dia mcm gelap tak merah.utk rasa plk bg saya ngam dgn selera saya sbb dia tk de la pedas giler .pedas dia just nice utk saya & keluarga..terbaik 

1 July 2022